30 listime të gjetura

Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala

€ 70,000

Shitet shtëpi dy-katëshe në lagjen "Kala", zonën më të preferuar të qytetit. Sipërfaqja e pronës është 153.7 m2 tek e cila 50 m2 është banesa. [...]

 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala
 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala
 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala

Shitet Vilë Tre Katëshe

€ 150,000

Shitet vilë tre katëshe në lagjen Haxhias. Vila ka një hapësirë totale prej 420 metrash katrorë ku 300 m2 është ndërtim dhe 120 m2 kopësht.&nbsp [...]

 • Shitet Vilë Tre Katëshe
 • Shitet Vilë Tre Katëshe
 • Shitet Vilë Tre Katëshe

Jepet Me Qera Vilë Dy Katëshe

1,000 €/muaj

Jepet me qera vilë dy katëshe me ambiente të arreduara shumë mirë. Vila ndodhet në një nga lagjet më të preferuara të qytetit. Vila është e pë [...]

 • Jepet Me Qera Vilë Dy Katëshe
 • Jepet Me Qera Vilë Dy Katëshe
 • Jepet Me Qera Vilë Dy Katëshe

Shitet Apartamenti 2+1+ Papafingo + Tokë

€ 240,000

Shitet apartament 2+1 në katin e dytë të një vile private në lagjen Sul Papri. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 180 m2 dhe organizohet në një sal [...]

 • Shitet Apartamenti 2+1+ Papafingo + Tokë
 • Shitet Apartamenti 2+1+ Papafingo + Tokë
 • Shitet Apartamenti 2+1+ Papafingo + Tokë

Shitet Shtëpi Private Bashkë Me Ambient Biznesi

€ 85,000

Shitet shtëpia private bashkë me ambientin e biznesit në lagjen Haxhias. Shtëpia ka një sipërfaqe 250 m2 ndërsa biznesi 28 m2. Cmimi është i disku [...]

 • Shitet Shtëpi Private Bashkë Me Ambient Biznesi