Na kontaktoni

Departamenti i Shërbimit ndaj Klientit është në dispozicionin tuaj të plotë për çdo pyetje apo informacion të mëtejshëm në lidhje me shërbimet tona.

Adresa:

Elbasan, lagjja Luigj Gurakuqi, rruga Reshit Çollaku, Elbasan 3001

Telefon:

+355 69 30 40 156
+355 054 516 868

Email:

info@toskabct.al

Na ndiqni në rrjetet sociale:

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe stafi ynë do t`ju kontaktojë