25 listime të gjetura

Shitet Prona Gati Për Biznes

€ 150,000

Shitet prona 1569 m2 nga e cila truall 1500 m2 dhe 69 m2 ndërtesë. Ambienti ndodhet në Katund të Ri pranë rrugës kryesore dhe është gati për punë [...]

 • Shitet Prona Gati Për Biznes
 • Shitet Prona Gati Për Biznes
 • Shitet Prona Gati Për Biznes

Shitet Prona 1110 m2

ALL 50,000,000

Shitet me një super çmim  prona 1110 m2 në lagjen Emin Matraxhiu.  Prona ndodhet në një nga zonat e pëlqyera të qytetit dhe mund të jetë [...]

 • Shitet Prona 1110 m2
 • Shitet Prona 1110 m2
 • Shitet Prona 1110 m2

Shitet Ambient Biznesi Në Bulevardin Kryesor

€ 155,000

Shitet ambient biznesi në zemër të qytetit të Elbasanit, në bulevardin Qemal Stafa. Ambienti ndodhet në një zonë që të mundëson sukses të garan [...]

 • Shitet Ambient Biznesi Në Bulevardin Kryesor
 • Shitet Ambient Biznesi Në Bulevardin Kryesor
 • Shitet Ambient Biznesi Në Bulevardin Kryesor

Shitet Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani

€ 150,000

Shitet ambient biznesi në lagjen Visarjon Xhuvani. Ambienti ndodhet në katin e parë të një pallati të ri. Ambienti është i arreduar për lokal dhe [...]

 • Shitet Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani
 • Shitet Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani
 • Shitet Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani

Jepet Me Qera Ambient Biznesi 200 m2

40,000 ALL/muaj

Jepet me qera ambient biznesi 200 m2. Ambienti ndodhet në katin e dytë të një pallati të ri në unazë të qytetit. Ambienti është i përshtatshëm [...]

 • Jepet Me Qera Ambient Biznesi 200 m2