64 listime të gjetura

Shitet Apartament 2+1 Në Tiranë

€ 110,000

Shitet apartamenti 2+1 në lagjen nr. 2 Tiranë. Apartamenti është 115 m2 hapësirë e përbashkët dhe 98 m2 hapësirë e brëndshme. Gjendet në katin [...]

 • Shitet Apartament 2+1 Në Tiranë
 • Shitet Apartament 2+1 Në Tiranë
 • Shitet Apartament 2+1 Në Tiranë

Shitet Apartament 1+1 Tek Kryqëzimi Dinamos

ALL 4,200,000

Shitet apartament 1+1 i arreduar  në qendër të qytetit. Apartamenti është i organizuar në sallon + kuzhinë, një dhomë gjumi, një tualet dhe [...]

 • Shitet Apartament 1+1 Tek Kryqëzimi Dinamos
 • Shitet Apartament 1+1 Tek Kryqëzimi Dinamos
 • Shitet Apartament 1+1 Tek Kryqëzimi Dinamos

Apartament 2+1 Me Qera

25,000 ALL/muaj

Jepet me qera super apartament 2+1 në lagjen "Visarjon Xhuvani". Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pallati të ri. Apartamenti është&nbsp [...]

 • Apartament 2+1 Me Qera
 • Apartament 2+1 Me Qera
 • Apartament 2+1 Me Qera

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Një Shtëpi Private

10,000 ALL/muaj

Jepet me qera apartamenti 2+1 i një shtëpie private në unazë të qytetit, pranë Krastës. Apartamenti ndodhet në katin e parë dhe është pjesërish [...]

 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Një Shtëpi Private
 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Një Shtëpi Private
 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Një Shtëpi Private

Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maji

€ 40,000

Shitet apartamenti 2+1 në lagjen 5 Maji. Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë të një pallati të ri. Organizohet në sallon + kuzhinë, 2 dhoma gjum [...]

 • Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maji
 • Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maji
 • Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maji

Shitet Apartament 2+1 Në Rrugën 25 Nëntori

€ 34,000

Shitet apartament 2+1 në lagjen "Syrja Dylgjeri". Apartamenti ndodhet në katin  e pestë të një pallati egzistues dhe është pjesërisht i rregul [...]

 • Shitet Apartament 2+1 Në Rrugën 25 Nëntori
 • Shitet Apartament 2+1 Në Rrugën 25 Nëntori
 • Shitet Apartament 2+1 Në Rrugën 25 Nëntori

Shitet Apartament 3+1 Në Lagjen Aqif Pasha

€ 100,000

Shitet apartamenti 3+1 në lagjen "Aqif Pasha". Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë (kati i tretë me banim) të një pallat të ri në një nga zonat [...]

 • Shitet Apartament 3+1 Në Lagjen Aqif Pasha
 • Shitet Apartament 3+1 Në Lagjen Aqif Pasha
 • Shitet Apartament 3+1 Në Lagjen Aqif Pasha

Shitet Apartament 2+1 Në Lagjen Qemal Stafa

ALL 6,200,000

Apartamenti ndodhet në një pallat të ri në lagjen Qemal Stafa, pranë Big Market. Apartamenti ndodhet në katin e shtatë dhe organizohet në dy dhoma [...]

 • Shitet Apartament 2+1 Në Lagjen Qemal Stafa
 • Shitet Apartament 2+1 Në Lagjen Qemal Stafa
 • Shitet Apartament 2+1 Në Lagjen Qemal Stafa