11 listime të gjetura

Shiten Dy Parcela Ullishte Në NSHU

ALL 2,500

Shiten dy parcela ullishtë në zonën e NSHU-së. Parcelat ndahen nga rruga kryesore në 1077 m2 njëra dhe 2923 m2 tjetra. Toka është e përshtatshme e [...]

  • Shiten Dy Parcela Ullishte Në NSHU
  • Shiten Dy Parcela Ullishte Në NSHU

Shitet Toke Are 1864m2

ALL 20,000,000

Toka ndodhet ne rrugen kryesore ne segmentin Elbasan - Librazhd i pershtatshem per investim ka siperfaqe prej 1864m2 nje ane e Tokes esht e rrethuar 50m me [...]

  • Shitet Toke Are 1864m2
  • Shitet Toke Are 1864m2

Shitet parcel Ullishte perball Tregut Agro ushqimor

ALL 12,000,000

Po mendoni te investoni ne blerjen e nje parcele ullishte pasi vlerat nga kultivim vajit te ullirit jan fitimprurse treg i suksesshem ,ne e kemi kete munde [...]

  • Shitet parcel Ullishte perball Tregut Agro ushqimor
  • Shitet parcel Ullishte perball Tregut Agro ushqimor

Shitet toke ne Golemin e vogel Lushnje

ALL 2,500,000

Shitet 500 m2 toke are per shfrytzime te ndryshme sera etj eshte zona qe ka shum prodhimatri dhe garanton fitim ne kete sektor ,cmimin e ka goxha te arsyes [...]

  • Shitet toke ne Golemin e vogel Lushnje
  • Shitet toke ne Golemin e vogel Lushnje

Shitet Toke Truall buze Autostrades Lushnje -Fier

ALL 10,000,000

Shitet toke buze autostrades ne segmentin rrugor Lushnje -fier pozicjon shum i mire per aktivitet biznesi qe garanton sukses duke marr parasysh qe eshte se [...]

  • Shitet Toke Truall buze Autostrades Lushnje -Fier