Toska BCT u themelua ne fillim te vitit 2019 si nje kompani e pronave te paluajtshme me synim te jete lider ne tregun Shqiptar edhe jashte trojeve.
Tek ne do te gjeni nje sistem unik edhe profesional i cili i vjen ne ndihme cdo klienti me profesionalizëm edhe saktësi informacioni ne kohe reale.

Në platformën online Toska BCT ofrohen të gjitha funksionalitetet e nevojshme që ju të mund të publikoni pronën/listimit tuaj dhe të rrisni mundësit e shitjes. Çdo individ që dëshiron të marrë me qira apo të blejë një pronë, i ofrohen të gjitha opsionet që të gjejë pronën e dëshiruar.

Gjithashtu ju mund të ruani kriteret tuaja të kërkimit dhe në çdo moment do të njoftoheni nëse janë shtuar prona/ listime që plotësojnë kriteret e përcaktuara nga ju. Çdo veprim që ndodh mbi pronën/listimin tuaj do ju jepet mundesia të njoftoheni në kohë reale. Të qenurit pjesë e platformës së pronave të paluajtshme Toska BCT ju rrit mundësinë që prona juaj të jepet ose të shitet më shpejt dhe duke ju ofruar një shërbim me standarte te larta .