Toka - SHITJE

Toke Are 1400m2

Rruga Emiljano Duka, Perroi Zaranika, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 40,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1400 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Toka ndodhet ne nje zonë te përshtatshme per ndërtime te ndryshme, ka infrastrukturë rrugore te mirë dhe terren te drejtë. Eshte e pajisur me certifikatë pronesie dhe cmimi i negociueshem. Toka eshte afër me ndërtime te tjera dhe ka afër perroin e Zaranikës.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Emiljano Duka, Perroi Zaranika, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto