Toka - SHITJE

Toke Are 1108 m2

Qendra Tregtare Orti ( QTO ), E852, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 110,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1108 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Toka ndodhet në një zonë strategjike, shumë pranë ish- qendrës tregtare Orti. Ka një infrastrukturë rrugore të përfunduar dhe të përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Ka terren të drejtë, pa pjerrësi dhe është afër me ndërtime të tjera. Toka ështe e pajisur me certifikatë pronësie dhe cmimi ështe i negociueshëm.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Qendra Tregtare Orti ( QTO ), E852, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto