Toka - SHITJE

Shitet toke ne Golemin e vogel Lushnje

Lushnjë, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 2,500,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

500 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet 500 m2 toke are per shfrytzime te ndryshme sera etj eshte zona qe ka shum prodhimatri dhe garanton fitim ne kete sektor ,cmimin e ka goxha te arsyeshem qe te jep mundesi edhe per investimin .

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Lushnjë, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto