Toka - SHITJE

Shitet Toke Are 1864m2

Mirakë, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 20,000,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1864 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Toka ndodhet ne rrugen kryesore ne segmentin Elbasan - Librazhd i pershtatshem per investim ka siperfaqe prej 1864m2 nje ane e Tokes esht e rrethuar 50m me mur betoni, Gjithashtu jane hedhur kollona per pike karburanti e pajisur me certifikat pronesie dhe gjithe dokumentacionin e nevojshem per me shume detaje dhe nje vizite ne prone kontaktoni ne numer fiks 054516868 dhe numer tel 0693040156

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Librazhd

Adresa: Mirakë, Shqipëria

Zip: 3401

Kontakto