Toka - SHITJE

Shitet Tokë Në Kuqan, Elbasan

Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 2,500,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

2242 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet tokë në Kuqan, Elbasan. Toka ka një sipërfaqe prej 2242 m2 e cila është e mbjellë me 135 pemë molle. Pemë janë 7 vjeçare dhe janë në prodhim. Shitet me një çmim të arsyeshëm prej 2 500 000 lekë të reja. Disponon dokumentacion të rregull me ceritifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156 / 054516868. 

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto