Toka - SHITJE

Shitet Tokë Në Hajdaran, Elbasan

Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 30,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

2800 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet tokë në Hajdaran, Elbasan. Toka ka sipërfaqe prej 2800 m2 dhe është e mbjellur me 90 rrenjë ullinj. Shitet me një çmim okazion prej 30 000 euro. Disponon dokumentacion të rregull me ceritifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156 / 054516868.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto