Toka - SHITJE

Shitet Tokë Në Gjinar

Gjinari, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 60,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1685 m2

Numri i parcelave

2

Përshkrimi

Shitet tokë në Gjinar me sipërfaqe hipotekore 1685 m2. Toka është e pozicionuar mbi një kodër dhe është shumë e përshtatshme për ndërtim. Pamja që ofrohet është fantastike. Disponon dokumentacion të rregullt me çertifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit Elbasan Arena ose na kontaktoni 0693040156/054516868. 

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Gjinari, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto