Toka - SHITJE

Shitet Tokë Në Divjakë

Divjakë, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 200,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1162 m2

Numri i parcelave

2

Përshkrimi

Shiten 1162 m2 tokë në Divjakë. Parcelat janë të ndara në 192 m2 ullishtë dhe 970 m2 sipërfaqe në kodër e përshtatshme gjithashtu për ullishtë ose pemë të tjera frutore. Disponon dokumentacion të rregullt. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156/ 054516868 .

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Divjakë

Adresa: Divjakë, Shqipëria

Zip: 9022

Kontakto