Toka - SHITJE

Shitet Tokë Buzë Rrugës Kryesore Në Kuqan

Kuqani, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 6,500,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1836 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet tokë bujqësore në Kuqan, Elbasan. Toka është buzë rrugës kryesore, vetëm 6 km larg Elbasanit. Toka është 1836 m2 fushë tek e cila gjerësia është 20 m2 dhe gjatësia 91.8 m2. Disponon dokumentacion të rregullt me çertifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit Elbasan Arena ose na kontaktoni 0693040156/054516868.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Kuqani, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto