Ambiente Biznesi - SHITJE

Shitet Prona Gati Për Biznes

Bradashesh, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 150,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1569 m2

Viti ndërtimit

2006

Viti rikonstruksionit

2006

Përshkrimi

Shitet prona 1569 m2 nga e cila truall 1500 m2 dhe 69 m2 ndërtesë. Ambienti ndodhet në Katund të Ri pranë rrugës kryesore dhe është gati për punë. Cmimi është i diskutueshëm. Disponon dokumentacion të rregullt me çertifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit Elbasan Arena ose na kontaktoni 0693040156/054516868.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Bradashesh, Shqipëria

Zip: 3009

Kontakto