Ambiente Biznesi - SHITJE

Shitet Prona 1110 m2

Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 50,000,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1110 m2

Viti ndërtimit

2005

Viti rikonstruksionit

2005

Përshkrimi

Shitet me një super çmim  prona 1110 m2 në lagjen Emin Matraxhiu.  Prona ndodhet në një nga zonat e pëlqyera të qytetit dhe mund të jetë një mundësi e mirë zhvillimi, pasi është një zonë e parashikuar për zhvillim të mëtejshëm urban. Disponon dokumentacion të rregullt me çertifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit Elbasan Arena ose na kontaktoni 0693040156/054516868. 

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto