Toka - SHITJE

Shitet parcel Ullishte perball Tregut Agro ushqimor

Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 12,000,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

18500 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Po mendoni te investoni ne blerjen e nje parcele ullishte pasi vlerat nga kultivim vajit te ullirit jan fitimprurse treg i suksesshem ,ne e kemi kete mundesi ne nje siperfaqe 1850 dhe me nje cmim te arsyeshem ne baz te siperfaqes qe ka parcela.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto