Ambiente Biznesi - SHITJE & QIRA

Shitet Ose Jepet Me Qera Ambient Biznesi Në Lagjen 11 Nëntori

Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 0

Çmimi qirasë:

€ 350

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

142.8 m2

Viti ndërtimit

1999

Viti rikonstruksionit

2010

Përshkrimi

Shitet ose jepet me qera super ambient biznesi në lagjen 11 Nëntori. Ambienti ka një sipërfaqe 142.8 m2, nga te cilat 74 m2 është ambienti i brendshëm dhe ndodhet në katin e parë të një pallati ekzistues në një zonë strategjike me prespektivë buzë rrugës kryesore. Është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi, kryesisht lokal. Gjithashtu disponon një tualet dhe një magazinë të vogël brenda saj.  Disponon dokumentacion të rregullt me certifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni në 0693040156.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto