Ambiente Biznesi - SHITJE

Shitet Ndërtesë 8 Katëshe

Rruga Rinia, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 960,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1960 m2

Viti ndërtimit

2013

Viti rikonstruksionit

2013

Përshkrimi

Shitet ndërtesë tetë katëshe 100 m larg universitetit qëndror "Aleksanër Xhuvani". Ndërtesa është e konceptuar për konvikt dhe në mënyrë të tillë është arreduar. Gjithashtu ndërtesa ka dhe një kat të nëndheshëm. Disponon dokumentacion të rregullt me Certifikatë Pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156/054516868 .

Informacione shtesë


Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Rinia, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Në afërsi me

Kontakto

Të ngjashme