Toka - SHITJE

Shiten Dy Parcela Ullishte Në NSHU

Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 2,500

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

4000 m2

Numri i parcelave

2

Përshkrimi

Shiten dy parcela ullishtë në zonën e NSHU-së. Parcelat ndahen nga rruga kryesore në 1077 m2 njëra dhe 2923 m2 tjetra. Toka është e përshtatshme edhe për truall ndërtimi. Cmimi është 2500 lekë për metër katror. Disponon dokumentacion të rregullt. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156/ 054516868 .

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto