Toka - SHITJE

Shiten Dy Parcela Ullishtë Përballë Tregut Agro Ushqimor

Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 600

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

8505 m2

Numri i parcelave

2

Përshkrimi

Parcelat ndahen në 2541 m2 njëra dhe 5964 m2 tjetra. Cmimi është 600 lekë për metër katror. Disponon dokumentacion të rregullt. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit "Elbasan Arena" ose na kontaktoni 0693040156/ 054516868 .

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto