Toka - SHITJE

Okazion! Shitet Tokë Në Katund Të Ri

Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 4,500,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1975 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet truall në Katund të Ri, Elbasan. Toka ndodhet në një zonë shumë të përshtatshme për ndertim dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. Shitet me një çmim okazion prej 4 500 000 lekë të reja. Disponon dokumentacion të rregullt me çertifikatë pronësie. Për më shumë detaje zyrat tona ndodhen përballë stadiumit Elbasan Arena ose na kontaktoni 0693040156/054516868. 

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto