10 listime të gjetura

Shitet Ambient Biznesi Ose Jepet Me Qera

€ 100,000       220 €/muaj

Shitet ose jepet me qera ambient biznesi në lagjen "28 Nëntori". Ambienti me një sipërfaqe prej 51.7m2 është i arreduar për lokal dhe gjithashtu ka [...]

  • Shitet Ambient Biznesi Ose Jepet Me Qera
  • Shitet Ambient Biznesi Ose Jepet Me Qera
  • Shitet Ambient Biznesi Ose Jepet Me Qera

Shitet Ose Jepet Me Qera Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani

€ 45,000       210 €/muaj

Shitet ose jepet me qera ambient biznesi në lagjen "Visarjon Xhuvani". Ambienti ndodhet në katin e parë të një pallati egzistues , buzë rrugës kryes [...]

  • Shitet Ose Jepet Me Qera Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani
  • Shitet Ose Jepet Me Qera Ambient Biznesi Në Lagjen Visarjon Xhuvani