75 listime të gjetura

Jepet Me Qera Apartament 3+1+2 Në Lagjen Kongresi I Elbasanit

25,000 ALL/muaj

Jepet me qera apartament 3+1+2 në lagjen "Kongresi i Elbasanit", në një nga zonat më të preferuara të qytetit, ku ofrohen të gjitha facilitetet, shu [...]

  • Jepet Me Qera Apartament 3+1+2 Në Lagjen Kongresi I Elbasanit
  • Jepet Me Qera Apartament 3+1+2 Në Lagjen Kongresi I Elbasanit
  • Jepet Me Qera Apartament 3+1+2 Në Lagjen Kongresi I Elbasanit
  • Jepet Me Qera Apartament 3+1+2 Në Lagjen Kongresi I Elbasanit

Jepet Me Qera Vilë Në Kusarth

400 €/muaj

Jepet me qera vilë në Kusarth, Elbasan. Vila ka një sipërfaqe prej 650 m2, ku 300 m2 janë ndërtim. Hapësira 300 m2 organizohet në një soxhorno, nj [...]

  • Jepet Me Qera Vilë Në Kusarth
  • Jepet Me Qera Vilë Në Kusarth
  • Jepet Me Qera Vilë Në Kusarth
  • Jepet Me Qera Vilë Në Kusarth

Jepet Me Qera Vilë Dhe Dy Ambiente Biznesi

2,000 €/muaj

Jepet me qera vilë dhe dy ambiente biznesi në Bradashesh, Elbasan. Vila ka një sipërfaqe prej 137 m2 dhe organizohet në një soxhorno, dy dhoma gjumi, [...]

  • Jepet Me Qera Vilë Dhe Dy Ambiente Biznesi