151 listime të gjetura

Shitet Apartament 2 + 1

ALL 4,600,000

Shitet apartament 2+1 në lagjen "Luigj Gurakuqi". Apartamenti ndodhet në zonën më të preferuar të qytetit ku ofrohen të gjitha facilitetet, dhe shit [...]

 • Shitet Apartament 2 + 1
 • Shitet Apartament 2 + 1
 • Shitet Apartament 2 + 1
 • Shitet Apartament 2 + 1

Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Posta Qendrore

ALL 20,000

Jepet me qera apartament 2+1 në një vilë private. Apartamenti është i mobiluar me të gjitha pajisjet dhe orenditë e nevojshme për një jetesë të [...]

 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Posta Qendrore
 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Posta Qendrore
 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Posta Qendrore
 • Jepet Me Qera Apartament 2+1 Tek Posta Qendrore

Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala

€ 70,000

Shitet shtëpi dy-katëshe në lagjen "Kala", zonën më të preferuar të qytetit. Sipërfaqja e pronës është 153.7 m2 tek e cila 50 m2 është banesa. [...]

 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala
 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala
 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala
 • Shitet Shtëpi Në Lagjen Kala

Shitet Apartamenti 3+1 Në Qendër

€ 74,000

Shitet apartament 3+1 në zemër të qytetit të Elbasanit. Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë të një pallati të ri të mirëadministruar. Organiz [...]

 • Shitet Apartamenti 3+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 3+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 3+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 3+1 Në Qendër

Shitet Apartamenti 2+1 Në Qendër

€ 57,000

Shitet apartament 2+1 në zemër të qytetit të Elbasanit. Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë të një pallati të ri të mirëadministruar. Organiz [...]

 • Shitet Apartamenti 2+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 2+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 2+1 Në Qendër
 • Shitet Apartamenti 2+1 Në Qendër

Shitet Apartament 1+1 Në Qendër

€ 28,000

Shitet apartament 1+1 në zemër të qytetit të Elbasanit. Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë të një pallati të ri të mirëadministruar. Di [...]

 • Shitet Apartament 1+1 Në Qendër