Dyqan - SHITJE

Shitet dyqan 40 m2 te Sara

Rruga Xhavit Haxhihyseni, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 100,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

40 m2

Kati

1

Viti ndërtimit

2005

Rikonstruksioni

2005

Përshkrimi

Ambienti ndodhet në një zone të përshtatëshme, pranë rrugës kryesore, ne kushte shumë  te mira dhe me prespektivë për aktivitete te ndryshme. 

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Xhavit Haxhihyseni, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto

Të ngjashme