Toka - SHITJE

Toke 8 dylym

Rruga Nos Josifi, Elbasan, Shqipëria

Çmimi shitjes:

€ 240,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

8000 m2

Numri i parcelave

2

Përshkrimi

Shitet 8 dylym toke are në një zonë te qetë dhe te  përshtatëshme per ndërtime te ndryshme. Toka është afër rrugës kryesore dhe ështe e pajisur me certifikate pronësie.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Nos Josifi, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto