Toka - SHITJE

Shitet Toke Truall buze Autostrades Lushnje -Fier

Lushnjë, Shqipëria

Çmimi shitjes:

ALL 10,000,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

1753 m2

Numri i parcelave

1

Përshkrimi

Shitet toke buze autostrades ne segmentin rrugor Lushnje -fier pozicjon shum i mire per aktivitet biznesi qe garanton sukses duke marr parasysh qe eshte segment shumi frekuentuar  shum i rendesishem sepse levizjen dhe xhiron me te madhe ne shqiperi e ze prodhimtaria e zonave lushnje -fier ,mjafton qe ju te keni qe plan se cka mund te beni aty se eshte vend qe garanton sukses buz autostrades e ku me mire toka eshte e rregullt me tapi e te gjitha  fillon direkt me punimet .

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Lushnjë, Shqipëria

Zip: 3001

Në afërsi me

Kontakto