395 listime të gjetura

Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Kala

ALL 7,000,000

Shitet shtëpi private në lagjen "Kala". Shtëpia private ka një sipërfaqje prej 310m2 ,nga e cila 95 m2 është ndërtesë dhe 215 m2 është hapsirë [...]

  • Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Kala
  • Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Kala
  • Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Kala
  • Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Kala

Shitet Ose Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maj

€ 50,000       250 €/muaj

Shitet ose jepet me qera apartament 2+1 në lagjen 5 Maji. Apartamenti 88.71 m2 ndodhet në katin e pestë të një pallati të ri pa ashensor. Apartamenti [...]

  • Shitet Ose Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maj
  • Shitet Ose Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maj
  • Shitet Ose Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maj
  • Shitet Ose Jepet Me Qera Apartament 2+1 Në Lagjen 5 Maj

Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Haxhias

ALL 7,500,000

Shitet shtëpi private në lagjen "Haxhias". Shtëpia private ka një sipërfaqe prej 250 m2, nga e cila 111 m2 është shtëpia. Sipërfaqja 111 m2 organi [...]

  • Shitet Shtëpi Private Në Lagjen Haxhias