2 listime të gjetura

Shitet Apartament 2+1 ne Tiran ke Kompleksi Cabej

ALL 8,000,000

Hyrja ndodhet ne nje nder zona e preferuara te Tiranes ne Kompleksin Cabej ne katin e 4 e mobiluar me cdo gje e pershtatur me dhome per femijet e kompletua [...]

  • Shitet Apartament 2+1 ne Tiran ke Kompleksi Cabej
  • Shitet Apartament 2+1 ne Tiran ke Kompleksi Cabej
  • Shitet Apartament 2+1 ne Tiran ke Kompleksi Cabej
  • Shitet Apartament 2+1 ne Tiran ke Kompleksi Cabej

Shitet Vile 2 kateshe + trualle 510m2 total ne Lunder mbrapa qendres tregtare TEG

€ 180,000

Vila ndodhet  ne zonen me te kerkuar te momentit afer TEG mundesi shum e mire dhe me nje cmim shum te arsyeshem per vleren qe ka ai vend ,vila ndertim [...]

  • Shitet Vile 2 kateshe + trualle 510m2 total ne Lunder mbrapa qendres tregtare TEG
  • Shitet Vile 2 kateshe + trualle 510m2 total ne Lunder mbrapa qendres tregtare TEG
  • Shitet Vile 2 kateshe + trualle 510m2 total ne Lunder mbrapa qendres tregtare TEG
  • Shitet Vile 2 kateshe + trualle 510m2 total ne Lunder mbrapa qendres tregtare TEG