Ambiente Biznesi - QIRA

Jepet me Qera Ambjent Biznesi

Rruga Shpetim Arapi, Elbasan, Shqipëria

Çmimi qirasë:

ALL 20,000

Galeria

Të dhënat e prones

SIPERFAQJA

19.5 m2

Viti ndërtimit

2018

Viti rikonstruksionit

2018

Përshkrimi

Ambjenti ofron nje mundesi shume te mire Biznesi, per te gjithe ata qe kane ne plan hapjen e nje Biznesi te tyre. Organizimi i brendshem e bene shume te pershtatshme per Zyra te llojeve te ndryshme, ndodhet ne Lagjen 5 Maji lart parkut Rinia, per me shume informacion zyrat tona ndodhen perball Stadiumit kontaktoni ne 054516868 si dhe 0693040156.

Përcaktimet shtesë

Të dhënat e adresës

Shteti: Albania

Qyteti: Elbasan

Adresa: Rruga Shpetim Arapi, Elbasan, Shqipëria

Zip: 3001

Kontakto

Të ngjashme